Friss - Haarwerk op maat

Markt 31 - 4875 CB Etten-Leur

Momenteel geopend van 08:30 tot 17:30 uur Tel: 076 526 4901

Vrijblijvend advies gesprek

Je zit in een situatie waar je helaas niet omheen kunt. Je kunt het erbij laten zitten, maar dat doe je niet. Je vecht voor je bestaan en tijdens dat gevecht wil je je eigen identiteit graag behouden. Zo behoud je je zelfvertrouwen en geeft het je meer kracht dat gevecht nog beter aan te gaan.

 

Wij kunnen je helpen tijdens dit proces je eigenwaarde te behouden door een mooi haarwerk of pruik. Je kunt voor je eigen kapsel kiezen, of kies je juist, nu het kan, voor een complete andere look? Dit zullen we allemaal in een persoonlijk adviesgesprek bespreken. We zoomen in alle discretie in op jouw situatie en we zullen je voorzien van advies waar je echt iets mee kunt.

 

Heb je het gevoel dat het klikt en weet je de planning van je behandeling? Dan zullen we bij een intake alle maten en wensen verzamelen om het haarstuk te kunnen realiseren. Het gaat om jou, neem dan ook contact met ons op wanneer je er klaar voor bent. Ken je iemand die onze hulp kan gebruiken? Laat een berichtje achter we leggen het proces graag haarfijn uit. Het is al mogelijk om binnen 5 werkdagen al een gratis vrijblijvend adviesgesprek te krijgen, ook op locatie zoals in het ziekenhuis.

Persoonlijk Advies?